Thursday, February 9, 2012

owhhh my booooo.... - Kitchenaid Stand Mixer-




...meh nak show off seket...ekekeke...

....weeehooooo....rasa cam di alam mimpi je...haihhhh...meh ketuk pala lutut gue jap...iskh! iskh! iskh!...

...akhirnya...tercapai gak impian nak ada stand mixer neh...ooowwwhhhh my boo...ai lap yuuuuu....auuuummm....light pink lagi yuuuuu.... ^^

:: (awas...uolls harus membeli voltage converter ye...) ::

...terus rasa cam nigella lawson tu...koh! koh! koh! ^^...

...ok...tanpa membuang masa lagi, if uolls nak kitchenaid stand mixer camni, uolls boleh order dengan puan mariya @ hasben beliau...sila masuk blog beliau di sini ye...

....cuma saya nak pesan, uolls jangan la terlalu mengharap akan dapat barang ni cepat sebab depa pun order kat US nuuu...so memang amik masa...jangan terlalu 'push' depa...jadi uolls harussss....sabarrrrrr...^^...jangan segan-segan nak contact dorang ye...dorang sangat baik hati... :) even tak pernah berjumpa cuma dengar suara je...tengkiu cikgu & wifey :)

nota cikepel : tengah bersemangat nak mem'baking' neh...fuh! fuh! fuh!

13 comments:

dotdet said...

sis,can pm me how much for this one?sgt teruja tgk akak dapat benda ni :P

cik epel aka mrs.yon said...

ofkoz dik...hihi...

Nurul Affendi said...

boleh tau puan beli di mana?? teringin sangat nak satu!

nurul_affendi@yahoo.com

elyana said...

congratsss my pren...ade assistant baru..suwittt lak tuh...makin kencang laa biz ekkkk.....gud...gud..proud of u...

Mariya bt. Ariffin said...

salam wan,

baru je dpt tgok blog u ni...
nice n neat lg... cayalah...
so how's that cute kithenaid ? haha...
so skrg boleh la nak jd Nigella Lawson... hehehe...

See ya !

p/s: sesiapa yg nak beli kitchenaid lg bgtau saya k !

http://my-recipe-book.blogspot.com/

cik epel aka mrs.yon said...

hi nurul...

sy beli kat
http://my-recipe-book.blogspot.com/

jangan segan2 contact dorang k.. :)

cik epel aka mrs.yon said...

elyana @ wawa!!!

i miss u la dear!
oh my...kiyut kan my assistant yg nie? hehe..sekiyut tempat parut kelapa tu kan? ekeke..

nway...kie support wawa if wawa nak berbisnes jugak tau...love ya!

cik epel aka mrs.yon said...

mariya & cikgu

tks a lot mariya & cikgu...
hihi..tu la...tiba2 je diri ni verangan cam nigella bila guna kitchenaid...

& kitchenaid tu sgt membantu & penting tak bising...hihi...

shas said...

Best nyer kitchenaid.. Mula mula haritu rasa mcm nak beli k mix, tapi last week rasa nak kitchenaid pulak.

Best tak? Bunyi dia bising tak?

cik epel aka mrs.yon said...

Shas, sori baru reply...adeh..baru perasan komen...

fungsi tetap sama cam mixer lain..ekeke...best sbb boleh buat adunan yg banyak sekaligus...

bunyi dia tak bising sgt.. ^^

azmiman said...

Assalammualaikum

Tumpang iklan boleh? Kalau siapa2 nak beli Kitchen Aid Mixer ni, boleh la contact saya di 012-2990666 atau email azmiman@gmail.com. Dec 2012 ni punya offer, dapat FREE Kitchen Aid 3-Quart Bowl dan KitchenAid Mixer Cookbook dgn setiap pembelian. Insyallah boleh dapat cepat :-)

~~**ExYrA**~~ said...

hi,salam perkenalan.
so far ok ke pakai kitchen aid ni?

Masnita Jaffar said...

Salam... Blh cari saya kalau nak beli KA..
Ai jual juga yg refurbished KA...