Friday, December 23, 2016

Tamat Tadika & Holiday Class 2016

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Lamanyaaaaaa tak masuk sini
Lama kot tak update blog.
Sawang dah penuh kiri kanan atas bawah dah ni.
Haih la...kesian blog Aunty Kie tau.
Eh..dan2 gelaran dah bertukar.
Hehehe..ye la.
Berkurun kot.
Last post adalah 17 September 2014.
Hari ni 23 Disember 2016.

Tak tau kenapa hari ni tiba-tiba boleh teringat nak bukak blog.
Rindunya lahai...


Ni gambar bulan Ogos 2016. Last birthday Abg Ichiro di Tadika Ho.
Sebelum ni tak reti nak mintak kek apa.
Tiba-tiba tahun ni minta kek oren, warna biru dan gambar transformers.
Ok, Aunty Kie ikutkan aje sebab sebelum ni main tadah je kek apa yang mak dia bagi ^^.

Sedih pulak Aunty Kie bila dia dah tamat belajar di Tadika Ho.
3 tahun dia kat sana.
Next year dah nak masuk Darjah 1 ye wahai anak. :)

 Okey.
Sempena cuti sekolah, Aunty Kie daftarkan dia p Holiday Class di Sri Serdang.
So every morning Aunty Kie hantar sana.
2 hari pertama selepas ambil dia kat class tu, Aunty Kie hantar dia ke rumah grandma dia.
Lepas tu minta tolong grandpa dia ambil dia.
Lepas tu Aunty Kie rasa, amik je la dia daripada kelas tu, pastu bagi dia lepak kat opis.
Lagipun cuti sekolah ni, ramai je parents bawak anak2 ke opis.
& dia pun tak kacau orang.
Dia duduk je belakang kerusi Aunty Kie ni sampai balik. (bentang tikar pastu bagi bantal bagi henpon, haaa..layan la minecraft dia tu). 
Memang diam2 je la dia kat situ.
Kadang-kadang orang tak tau pun dia ada kat belakang kerusi Aunty Kie ni ha... ^^

28 Dec ni last dia pi holiday class.
Lepas tu 30 Dec start orientasi untuk Darjah 1.
Haih la
Dah Darjah 1 ye kamu nak -__-"
Rasa macam kecikkk lagi kamu ni...

Okey.
Kita stop dulu.
Nanti kerajinan datang lagi, Aunty Kie update/merapu/meraban lagi k.

No comments: