Sunday, January 8, 2012

Pulut Nyior

 ...tadaaaa...mentang-mentang ada kukur nyior, asyik makan pulut je kan? ekekeke...
...makan pulut beserta dengan air kopi ^_^...speechless!!! ...
 ...aha...ni la dia kukur nyior tu...for those yang mana tak kenal tu, sila la tengok sepuas-puasnye...ahaks!

...terpulang kepada anda...nak duduk style pompuan melayu terakhir or style bonceng motor ala-ala ganas.. ^^
...seriously, nyior akan jadik gebu je kalo guna kukur ni kan? tengok kat hujung mata tu...tajammmm...

...ekeke...orang lain dah lama gile ada benda ni, saya baru nak ada...tapi tak kisah la....janji ada...^^

No comments: