Wednesday, January 18, 2012

Kek Pisang Sempoi Versi Cupcakes



...petang semalam, singgah kedai beli pisang! dah lama tak beli pisang...Ichiro tak suka pisang -_-"...

...semalam saje cuba bagi pisang kat dia tapi dia cebik dan terus lari...haih...daripada dulu memang dia tak suka pisang... -_-"...

...so semalam buat la kek pisang versi cupcakes...kalo my mom dia suka kite boh gula biasa tu...tapi saya tetap suka masukkan castor sugar...tak de la manis sangat...

...for those yang suke kek pisang, memang rekemen sangat-sangat buat kek pisang sempoi neh...saya memang selau guna resepi ni...kalo nak, amik kat sini ye.. ^^

2 comments:

miemie kiela said...

aa ape name asli awk eh???????

miemie kiela said...

aaaa ape nama asli awk eh????