Tuesday, January 10, 2017

Tino's Pizza Cafe Di IOI City Mall

Okey.
Hari ni Aunty Kie nak share salah satu tempat makanan sedap di IOI City Mall, Putrajaya.

Ini pun 1st time Aunty Kie try makan kat sini.
Al-hamdulillah sedap.
Memang tidak mengecewakan.
Pekerja pun sangat baik & friendly.

Hari tu kami ambil set apa ntah. Lupa.
Yang pasti sedap uols!

Kedai kat Level 2 ye uols.
Cashier tu yang ambil order kami hari tu. Macam2 kami tanya since tak ramai customer lagi masa tu. Dia baik & friendly ok :)
Ni menu yang dok ada.
Yang ni Pizza Mr. Tino. Masa ni Aunty Kie ambil set apa ntah. Lupa. Tapi serious sedap!

Yang ni datang 1 set dengan pizza kat atas tu. Namanya Puerto Spaghettini. Sedap uols.

Kalau datang lagi, Aunty Kie nak try menu lain pulak :)
So sapa2 nak try pergi cuba makanan sedap ni, alamat kat bawah ye:-

Tino's Pizza Cafe
Lot No. L2-11, 
Level 2, IOI City Mall, 
E26, IoI Resort, 62502 Putrajaya

No comments: